Laatste dagen...
Nog vier dagen...
Ik ben bijna zenuwachtig om weer terug te komen, ik heb nu zo lang het leventje van niets moet alles mag en vrijheid blijheid gehad dat ik misschien niet meer weet hoe een normaal leven is.
maar deze laatste dagen wordt er nog flink genoten hier. In Salta, de andesregio van argentinie zijn we een roadtrip van 4 dagen gaan doen met een jeepje. Een jeepje wat erg op de proef werd gesteld, we zijn rivier door gereden (wel even schrikken als het water opeens op de motorkap staat) bergen van 4000 meter op geklommen, door de woestijn en over zoutvlaktes gereden. Nouja je kan het zo gek nog niet bedenken of we hebben het wel gedaan. Nog flink wat lifters op gepikt onderweg, hopen met cocabladeren gekauwd (helaas in nederland illegaal) om hoogteziekte tegen te gaan, en uiteindelijk heel erg blij dat een schoonmaakbedrijf voor een prikkie alle sporen van onze uitspattingen kon uitwissen voordat we de auto moesten teruggeven. Onderweg nog onder een boete voor het rijden met 1 nummerplaat uitgekomen doordat ik zo brutaal was om de beste man te beschuldigen van corruptie omdat hij geen bon kon uitschrijven, en in argentinie rijdt immers iederen zonder of met 1 nummerplaat.
Nu zijn we in de jungle, warm, zweten, grote horrorinsecten van ons afslaan (of er twee keer door gestoken worden en angels eruit peuteren en inmiddels standaard een zalf tegen de pijn bij hebben). maar vooral helemaal overweldigd worden door de iguazu watervallen, 2 kilometer lang, 80 meter hoog in een fantastiche omgeving met heel veel wilde beesten (ik ben er inmiddels achter dat ze niet schattig zijn maar als ze de kans hebben gewoon bovenop je klimmen en je onderpoepen. Dat is een fantastiche afsluiting van mijn reis. 28 januari s ochtends vroeg land ik weer en dan heb ik een hele grote to do lijst, verhuizen, administratie regelen, fiets kopen etc etc etc. Nu nog even niet...
We zullen je geweldige verhalen en indrukwekkende foto's enorm missen! Tot tot!!!
Hoi Lieverds!! Wat een super leuke foto's weer! Ja Mirthe dat zal even wennen worden, maar je moet deze maanden wel een enorm aanpassingsvernogen hebben opgebouwd ;-) zodat dit ook wel weer zal lukken! Griezelen deed ik wel bij je verhaal over enge bugs in de jungle.. en water over de moterkap.. nou jullie hebben het weer gehaald ;-) Laat je nog even de tijd weten van aankomst op schiphol? Kus Ineke en c.s.
Van de laatste dagen in zuid-america naar de eerste
dagen in a'dam.Van alles in 'n rugzak naar kamers
vol spullen,die verhuist moeten worden.
Ach,zo'n globalist als jij doet dat even.Zeker en vast.
Goede vlucht en tot de grote hug op Schiphol.
Jawel, nog 3,5 dag en dan kan ik mijn zussie weer life knuffelen! Het was de hele tijd dat je 'nog heel lang weg was' en nu zijn we al aan het bellen hoe laat we klaar staan om je weer in ons midden te onthalen. Leuk leuk! Leuk klinken ook je laatste dagen in Argentinië. Geniet nog even dat verheug ik me verder om je weer te zien.
Mirthe! In Amsterdam weer nieuwe (fiets)avonturen, vol corruptie water en uitspattingen! :) xxx