Met razende vaart door Argentinie
Even een kort berichtje, want nu ik met Bob reis moet er natuurlijk heel veel in een korte tijd, wat ook heel leuk is omdat we ontzettend veel gave dingen gedaan hebben. Na een fantastich nieuwjaar in Buenos Aires hebben we ons mogen verbazen over pinguins en zee olifanten. Deze pinguins hielden echter niet van kou, na de zomer gaan ze weer lekker terug van Argentinie naar Brazilie. Van de pinguins en het strand haastten we ons naar het fantastische merengebied waar we de kracht van een wildwaterrivier hebben mogen ervaren in een raft, echt heel erg indrukwekkend. Zeker toen we bij de laatste stroomversnelling allemaal uit de boot vielen en de kracht nog van iets dichterbij konden meemaken. Alles gaat wel op het standje heftig want een trekking met 8 kilo bepakking in de bergen werd van 10 kilometer opeens 23 kilometer toen we besloten geen handenvol geld te willen betalen voor een vies matrasje op een zoldertje. En nu komen we net van een estancia (ranch) in het midden van argentinie, waar we wel even meegingen met de paarden om wat koeien te vangen en te behandelen met een dierenarts. Dat werd dus al stormend door de hoge prikkelstruiken (paden zijn er natuurlijk niet als koeien gevangen moeten worden), beiden met een gescheurde broek maar een fantastische ervaring onder de sterrenhemel terug gereden terwijl de vuurvliegjes om ons heen vlogen.
Nu op naar meer avontuur.
Allemachtig wat een avonturen, je kan wel een boek schrijven! Dit vergeet je nooit meer! superlatieven schieten waarschijnlijk te kort?
oh meis, ik kijk uit naar je live verhalen met foto's, gezellig op de bank (die ik overigens aan het opruimen ben hihihi)... geniet er nog even van dit laatste weekje alweer!! En kom veilig weer terug op Nederlandse bodem volgende week!!
un abrazo muy fuerte,
Bregitaaaa